33 futbol sahası büyüklüğündeki bir alanda düzenlenen Frankfurt Otomobil Fuarı nda rekor sayıda dünya prömiyeri gerçekleşecek. İki yıl önceki fuara göre yüzde 30 artan prömiyer sayısı 210 a çıktı

Dünyanın en büyük otomobil şovu gün sayıyor. Bu yıl 66 ncısı düzenlenen Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı (IAA) kapılarını ilk olarak basın mensupları için 15 Eylül de açacak. Fuar, 17 Eylül den itibaren otomobilseverleri ağırlamaya başlayacak. Bu yılki fuarda 26 sı Avrupa, 30 u Almanya olmak üzere toplam 210 dünya prömiyeri yapılacak. Prömiyer sayısında iki yıl önce düzenlenen fuara göre yüzde 30 artış var. 2015 teki fuarda 159 modelin dünya prömiyeri gerçekleşmişti. 230 bin metrekarelik yaklaşık 33 futbol sahası büyüklüğündeki alanda düzenlenen fuara, 39 ülkeden bin 103 firma katılıyor. Katılan ülke sayısında da iki yıl önceye göre yüzde 11 artış görülüyor.

YÜZDE 60 I ALMAN MARKASI
Fuarda her zaman olduğu gibi Alman markalar gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Katılımcı firmaların yüzde 60 ının Alman olduğu görülüyor. Frankfurt ta tanıtılacak bazı yeni modeller şöyle: Alfa Giulia, Audi A4, Audi Q6, Bentley Bentayga, BMW 7 serisi, BMW M2, BMW X1, Citroen C1 Urban Cross, Citroen Cactus M Concept, Ferrari 488 Spider, Hyundai Santa Fe, Hyundai i20 Active, Kia Sportage, Kia Optima, Mercedes-Benz S serisi Cabrio, Mercedes-Benz A serisi, Mercedes-Benz SLC, Mercedes-Benz GLE, Nissan Navara, Renault Megane, Renault Talisman, Lamborghini LP 610-4 Spyder, Volkswagen Tiguan, Volkswagen T6, Skoda Rapid Spaceback Scoutline, Toyota Hilux, Toyota Prius, Opel Astra, Peugeot 306 GTI, Jaguar F-Pace, Mini Clubman.

YENİ ASTRA GELİYOR
Opel, yeni Astra ve yeni Astra Sports Tourer in dünya lansmanını Frankfurt Otomobil Fuarı nda gerçekleştirecek. Kasımdan itibaren Türkiye pazarında satışa sunulacak olan yeni Opel Astra sahip olduğu özelliklerle kompakt sınıfın çıtasını yukarıya çekiyor.

TOYOTA NIN ÇEVRECİ ATAĞI
Toyota nın, 1997 de ilk seri üretim hibrit otomobil olarak sunduğu Prius un yeni neslinin dünya prömiyeri ile yeni RAV4 Hybrid in Avrupa prömiyeri Frankfurt da gerçekleştirilecek. Toyota standında, Toyota C-HR hibrit crossover prömiyeri de yapılacak.

SUPERB AİLESİNE SPORTİF ÜYE
Skoda , 2015 Frankfurt Fuarı nda, Superb in sportif versiyonu SportLine ı ve çevreci versiyonu GreenLine ı ilk kez sergileyecek. Markanın bir diğer yeniliği ise, Rapid Spaceback ScoutLine modeli olacak.

FERRARİ NİN YENİ ÜSTÜ AÇIĞI
Ferrari nin en yeni üstü açık süper spor modeli 488 Spider, Frankfurt Otomobil Fuarı 2015 te tanıtılacak. 0-100 km/s hızlanmasını sadece 3.0 saniyede gerçekleştiren Ferrari 488 Spider, ortaarka konumlu 670 bg lik V8 motoruyla markanın gelmiş geçmiş en güçlü katlanabilir metal tavanlı modeli olarak ön plana çıkıyor

KİA NIN ÇOK SATAN SUV U YENİLENDİ
Kia nın SUV modeli Sportage yenilendi. İlk kez Frankfurt Otomobil Fuarı nda sergilenecek crossover, Ocak 2016 da Türkiye de satışa sunulacak. Yeni Sportage ta en önemli yenilik otomatik şanzımanla donatılmış 1.6 litre dizel motor olacak.


[ Yazıyı Oku ]

<<ılk Baş <Önceki | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Sonraki> En Son>>