İlk olarak 2011 de Cenevre Otomobil Fuarında sergilenen Captur konseptiyle ön izlemesi sunulan Captur SUV un son hali bu yılki Cenevre Otomobil Fuarında sergilenecek.

Captur en yeni Renault Clio ve Nissan Juke un temelini oluşturan platformu kullanıyor.

Araç 4120 mm uzunluğunda, yani 3986 mm lik Clio dan daha uzun, ama 4135 mm lik Juke a göre biraz daha kısa.


[ Yazıyı Oku ]
Scenic XMOD hâlâ Scenic in tipik MPV şeklindeki gövdesine sahip, ama Renault nun yeni aile yüzüne kavuşmuş; aracın ön kısmında yeni Clio nun önünde de bulunana benzer bir ızgara ve büyük Renault arması bulunuyor.

Sürüş yüksekliği arttırılan araca yeni, koruyucu bir gövde kiti, krom kaplamalı tavan çubukları ve yeni LED gündüz seyir farları da eklenmiş.

XMOD ayrıca yeni, sağlam görünüşüne uygun düşen Grip Xtend çekiş kontrol sistemiyle donatılmış. Bu sistem sürücünün yol koşullarına göre ayarları değiştirmesine imkân tanıyor.



[ Yazıyı Oku ]
Japon otomobil üreticisi Toyota, şehir içi kullanım için son derece ideal bir kişisel araç üretmek istiyor. Bu amaçla ortaya çıkan tasarım, üç tekerli Can-Am Spyder ı biraz andırsa da, daha fütürist bir tasarıma sahip.

Üç tekeri bulunan i-ROAD, sürücünün oturacağı tamemen kapalı bir kokpite sahip olacak. Kişisel araç olarak tanımlansa da, iki koltuğu bulunacak araç, Toyota nın iddiasına göre bir scooter büyüklüğünde olacak.

Ön tekerler, iki tane 2W (3 beygir gücü) motorla çalışacak ve araç maksimum 45 km hıza ulaşacak. Elektrik gücüyle çalışacak olan i-ROAD, sahip olduğu lityum-iyon batarya sayesinde tek seferde 50 km yol alabilecek. Bataryanın ömrü ise 3 saat olacak.



[ Yazıyı Oku ]
ABD'deki New York şehrinde elektrikli araba kullananların hayatı daha da kolaylaşacak.

New York Belediye Başkanı Michael Bloomberg şehre 10.000 yeni elektrikli araba şarj istasyonu karacaklarını açıkladı. Bu sayede araba sahipleri araçlarının şajrlarını yarım saat içinde doldurabilecekler. Şarj istasyonları araba otoparklarına yakın olacak. Bu sayede araç sahipleri arabalarını park edip aynı zamanda şarj da edebilecekler ve vakit kaybı yaşanmayacak.



[ Yazıyı Oku ]
Doğru fiyat:
Beklentileriniz ne olursa olsun, Dacia’da fazlasını bulacaksınız. Ona kolayca ulaşıp, uygun bakım ve kullanım maliyetlerini, ekonomik motorlarını görüp, konforunu yaşadığınızda, ne kadar doğru bir karar verdiğinizi anlayacaksınız.

Geniş iç mekan:
Dacia, otomobillerde genişlik ve konforu bir araya getirdi. Her ihtiyaca göre modüler özellikler sunan Dacia otomobilleri, oturma alanlarını yükleme alanlarına dönüştürme konusunda oldukça becerikli.

Güvenilirlik:
Yol şartları ne olursa olsun, Dacia’nızın dayanıklılığı ile emin ellerdesiniz. Bu yüzden Dacia sizlere, Renault güvencesiyle 3 yıl ya da 100.000 km garantisini rahatlıkla veriyor.

Dacia kolay ulaşırsın, zor vazgeçersin.


[ Yazıyı Oku ]

<<ılk Baş <Önceki | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | Sonraki> En Son>>